kleurrijke boekentour

Uitpakken met de Kleurrijke Schrijvers!

Herken je dat, die spanning die je voelde als kind zo vlak voor je verjaardag? Dat gevoel had ik een paar dagen terug toen de post een grote doos bij mij afleverde. Hoewel ik wist, of beter gezegd dacht te weten, wat er in zat, kon ik bijna niet wachten om hem te openen. Het was een waar verrassingspakket met de vele extra’s bij de boeken die ik had besteld.

Een, twee, drie, vier, … vijf in kleurige papier verpakte boeken!

Gebroken akkoord van Marieke Simons mocht ik proeflezen en ze pakte me direct met haar vloeiende schrijfstijl, mooie verhaallijnen en verrassende wendingen. Nu heb ik het ‘echte’ boek in handen.

Ook Verkeerde keuzes van Marijke Witman kon ik al eerder lezen, een heftig verhaal met een aangrijpend slot.

Bij Dierenoptocht in Londen van Esther van der Ham en Ewald Stuer denk ik terug aan de schrijfweek, waarin Esther dit verhaal schreef en aan ons voorlas. Een heerlijk kinderboek.

Ik ben heel benieuwd naar de thriller Sprong in het diepe van Titia Schut. In een schrijfweekend waar we elkaar leerden kennen, was ze al bezig met dit verhaal dat toen al mijn nieuwsgierigheid prikkelde.

En last, but not least het boek Ik heb altijd schrijfinspiratie van Jolanda Pikkaart. Ik weet zeker dat ik het regelmatig zal pakken en openslaan op een willekeurige pagina voor een oefening om mijn schrijfmotortje aan te zetten.

kleurrijke boekentour

En nu ik!

Als fervent lezer word ik natuurlijk al heel blij van deze verse stapel leesvoer. Daarnaast geeft het mij, als kleurrijke schrijver, ook een enorme boost. Dit wil ik ook, mijn boek in mijn handen houden en vervolgens de wereld insturen.

Rinske Oenena

Benieuwd naar de boeken van de kleurrijke schrijvers? Kijk dan eens op deze pagina: https://dekleurrijkeschrijvers.nl/de-boeken-in-2020/.

Je kunt mij en de andere kleurrijke schrijvers ook volgen op https://dekleurrijkeschrijvers.nl.

3 reacties op “Uitpakken met de Kleurrijke Schrijvers!”

  1. Het is hard werken een boek schrijven, maar ook ontzettend leuk om te doen. Jouw boek komt er ook wel. Ik heb al eens iets opgevangen en ben heel erg benieuwd hoe het uiteindelijk gaat worden. Lekker doorgaan met schrijven en blijf van het schrijfproces genieten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.