Titia Schut

Wie is Titia Schut?

Als jongvolwassene schreef ik gedichten en korte verhalen waar ik mijn gevoelens en fantasie in kwijt kon, maar nadat ik ging werken had ik daar geen tijd meer voor. Vanaf 2012 heb ik het creatief schrijven weer met veel enthousiasme opgepakt, omdat ik heel graag met woorden en taal bezig ben.

Ik ben opgegroeid in Drenthe en na mijn schooltijd heb ik 20 jaar in de stad Groningen gewoond. Door het werk van mijn man ben ik in 2006 in Amersfoort terecht gekomen. Ik ben moeder van 2 kinderen en secretaresse van beroep.

Titia Schut

Publicaties van Titia Schut

2013 – Dichtbundel KomwatDICHTerbij
2019 – Kort verhaal ‘Grote zus’ in de verhalenbundel Aangespoelde verhalen

Aangespoelde verhalen bundel met Titia Schut

2013 tot heden – Blog (www.blogspot.komwatdichterbij.nl)
2014 tot heden – Columns in de regionale krant Zicht Op Amersfoort.

Thriller: sprong in het diepe

Momenteel ben ik bezig met het schrijven van een thriller met als werktitel Sprong in het diepe (ondertitel: Wat kies jij als het moet?).

Korte inhoud: Adeline is naast haar saaie baan dol op de spanning van parachutespringen. Als ze haar baan verliest ontmoet ze de aantrekkelijke John die haar laat kennismaken met het gevaarlijke basejumpen. Als ze zijn geheim wil achterhalen moet ze echt een sprong in het diepe doen. En wie is toch die vrouw waar niemand over wil praten?

Zie mijn website voor meer informatie.
Zie ook: De kleurrijke schrijvers