kleurrijke boekentour 10 april 2021

Kleurrijke boekentour 10 april 2021

Op tien april 2021 presenteren vijf kleurrijke schrijvers hun boeken. Het wordt een bijzondere dag met een vrolijk en bijzonder tintje. Die dag ben je van harte welkom bij de kleurrijke boekentour!

Jolanda en Esther gaan één voor één de kleurrijke schrijvers af waarvan op die dag hun boeken uitkomen. De schrijvers bouwen hun eigen ‘drive thru’ feestje, zodat iedereen coronaproof een gesigneerd boek in ontvangst kan nemen.

Je kunt langskomen om het boek of de boeken bij de auteurs te kopen en te laten signeren. Het is handig als je hiervoor een tijd afspreekt om de drukte een beetje te spreiden. We maken er ondanks alle beperkende omstandigheden een leuk feestje van vol verrassingen, ook voor de kopers van de boeken!

De planning van de boekentour

De kleurrijke boekentour begint om 11 uur bij Titia Schut. Zij ontvangt haar thriller ‘Sprong in het diepe’ uit handen van uitgever Esther van der Ham.

Om 12.30 uur zijn we bij Marieke Simons om haar boek uit te reiken.

Rond 14.30 uur komen we aan bij Marijke Witman in Brabant met ‘Verkeerde keuzes‘.

Om 17 uur ben je van harte welkom bij Jolanda Pikkaart in Baarn waar zij met Esther van der Ham het uitkomen van hun boeken viert. Het boek van Jolanda is ‘Ik heb altijd schrijfinspiratie‘ en Esther schreef het prentenboek ‘Dierenoptocht in Londen‘.

Je kunt de boeken ook vooruit bestellen via Droomvallei uitgeverij We zorgen dat je boek klaarligt bij de auteur naar keuze.

kleurrijke boekentour 10 april 2021

Bestel het feestpakket

We hebben een superleuk feestpakket samengesteld. Als je dat voor 8 april besteld, ontvang je alle boeken gesigneerd en met allerlei leuke verrassingen.