verscheurd

Verscheurd

Hierboven staat de (werk)titel van het boek dat ik aan het schrijven ben. Het wordt opnieuw een psychologische thriller en daarin heeft de titel een dubbele betekenis. Maar niet alleen daarin.

De afgelopen paar jaar is dat precies hoe ik me vaak voelde. Zoveel geluk in kleine en grote dingen om me heen, mijn gezin voorop natuurlijk, maar ook dat immer brandende verlangen om te schrijven. En dat kon niet. Al die duizenden letters die woorden vormden in mijn hoofd, zinnen die maar niet op papier gezet werden. Ik schreef er een ‘elfje’ over.

Schrijven
Even niet
Misschien nooit meer
Hand die onwillig is
Verdriet

Verbetering

Een niet goed gezette gebroken pols heeft me een paar jaar veel ellende en pijn bezorgd. Een zenuw in mijn hand heeft geklemd in het gips gezeten en bleek de oorzaak.
Na veel verplichte rust en oefeningen gaat het gelukkig beter. Er is nog veel dat ik niet, of in elk geval niet goed meer kan, maar schrijven gaat gelukkig weer. Geen hele dagen meer, met kleine stappen komt het boek er ook wel. Druk leg ik mezelf daarin niet op. Veel schrijf ik op mijn telefoon met maar één vinger en werk het dan later uit. Voor mij gaat het op die manier als vanzelf.

Op je mobiel schrijven

Toekomstmuziek

Het begin van mijn nieuwe boek zijn een paar regels van een liedje dat mij veel doet.
Ik word er altijd vrolijk van.

Mooi hoe ik zo mijn twee passies samenbreng; muziek en schrijven. Ook bij de proloog van dit boek werd ik wakker en zette hem op papier. Net zoals bij Verkeerde Keuzes. Raar hoe dat werkt, maar tegelijkertijd zo mooi om wakker te worden met het eerste hoofdstuk en de proloog in je hoofd. Het hoeft alleen maar op papier te komen.

Ik schrijf vrolijk verder en zal jullie van tijd tot tijd op de hoogte houden van de vorderingen. Wil je meer weten over mijn nieuwe boek Verscheurd, volg me dan op sociale media of laat hieronder een reactie achter.

Marijke Witman

Marijke witman vrouwenthriller verkeerde keuzes

11 reacties op “Verscheurd”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.