Esther van der Ham

Trots op de kleurrijke schrijvers

Achter de schermen ben ik zo druk bezig om alles te regelen en in te richten voor dit fantastische initiatief, dat ik nog niet aan een blogje was toegekomen. Een jaar geleden stelde ik voor in de kleurrijke schrijfgroep van Jolanda Pikkaart om de krachten te bundelen. Ik zag in die groep zoveel mooie boeken ontstaan dat ik het aanbod deed om de boeken te laten verschijnen bij Droomvallei Uitgeverij, mijn uitgeverij. Niet zomaar, alleen als de auteurs een tandje bij wilde schakelen om hun boeken NOG beter te maken: het inschakelen van een schrijfcoach, zelf een grondige redactieronde uit laten voeren door een professional en hard mee willen werken aan de marketing.

Het online kleurrijk boekengala

Op 10 april worden de eerste boeken gepresenteerd. Met Jolanda ben ik aan het brainstormen over de invulling van de dag. Komen we met de schrijvers bij elkaar? Kunnen we gasten uitnodigen? Wie wordt de gastspreker? Hoe gaan we zorgen dat iedereen zo goed mogelijk bij dit mooie feestje betrokken raakt? Ik heb er het volste vertrouwen in dat het gaat lukken. Met de kleurrijke schrijvers komen we eens per maand bij elkaar, allemaal online, en dat is hartstikke waardevol en fijn, dus ook voor ons kleurrijke boekengala gaat het vast lukken!

Mijn boek bij de kleurrijke schrijvers

Zelf schrijf ik ook ‘wel eens’ een boekje. Zo is mijn vijfde (nogal spannende) roman Carrousel een paar weken geleden verschenen. Er staan vele kinderboeken op mijn naam en tijdens het kleurrijk boekengala presenteer ik, hoop ik, een prachtig kinderboek over vier dieren die naar Londen gaan. Op dit moment is dat niet al te makkelijk en ook zij ondervinden diverse problemen. Ik schreef het verhaal. Soms maak ik zelf de illustraties, maar dit keer doet Ewald het voor mij. Ik hoop dat het hem lukt om de tekeningen af te krijgen, want hij maakt er zo iets moois van! Spannend dus. Ik houd jullie op de hoogte!

Esther van der Ham

4 reacties op “Trots op de kleurrijke schrijvers”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.