Ik ben een kleurrijke schrijver

Initiatiefnemer kleurrijke schrijvers

Wat maakt iemand kleurrijke schrijver?

Samen schrijven, promoten en publiceren…

Hoe het begon…

Een boek schrijven doe je alleen. Natuurlijk help ik mijn klanten daarbij tijdens schrijfcoaching, maar met meer schrijvers, leer je ook van elkaar.

Het begon allemaal met de geboorte van  dé kleurrijke schrijfgroep. We kwamen 10 keer per jaar bij elkaar in Baarn, schreven ongestoord in de ochtend en ’s middags gaf ik een workshop over het schrijven, promoten of publiceren van een boek. Er ontstond verbinding.

Dit jaar kwamen we bij elkaar in Soest, tot halverwege maart. Het was even omschakelen, maar nu spreken we elkaar online. Zowel tijdens de schrijfwebinars als de schrijfdagen en natuurlijk in de besloten facebookgroep.

Een van de deelnemers van dé kleurrijke schrijfgroep is Esther van der Ham, auteur, illustrator en eigenaar van Droomvallei uitgeverij. Eind 2019 riep ze tijdens een van de bijeenkomsten : ‘Wat als ik jullie boeken nu ga uitgeven?’ Een deel van dé  kleurrijke schrijfgroep sloot zich daarbij aan bij dé kleurrijke schrijvers.

Dé kleurrijke schrijvers

Je boek publiceren gaat natuurlijk niet zomaar. We gaan voor kwaliteit.

Dé auteurs kiezen voor begeleiding van hun boek van een (dé kleurrijke) schrijfcoach of redacteur. Het non-fictie of fictieboek past bij de portfolio van de uitgeverij. Daarnaast doen we het samen. We bloggen allemaal en promoten elkaars boeken. Samen zijn we sterker.

Ben jij een kleurrijke schrijver?

Ben jij misschien ook een kleurrijke schrijver? Sluit je dan aan bij dé kleurrijke schrijfgroep.

Op 10 april en 9 oktober 2021 publiceren we onze boeken. Zet het vast in je agenda.

Jolanda Pikkaart

Als dé kleurrijke schrijfcoach help ik je bij het schrijven, promoten en publiceren van je boek. Ik houd van schrijven, lezen en wandelen in de natuur. Deel je verhaal met de wereld. Succes met schrijven!

  • Marijke Witman schreef:

    Mooi blog Jolanda. En zo is het. We hebben mooie verbindingen in onze kleurrijke schrijversgroep.

  • Marianne Leerkes schreef:

    Hoi Jolanda, ik heb je net een mail gestuurd en toen kwam ik dit tegen op Facebook. Ik hoop snel van je te horen. Groetjes Marianne.

  • Elly Kassenaar schreef:

    Mooi blog Jolanda. Zo fijn deze schrijfgroep. Samen schrijven – samen sterker. Heel mooi dat ik daar bij kan zijn.

  • >