De kleurrijke schrijvers droomvallei uitgeverij

De thriller van Marijke Witman

In september 2020 organiseerde Dé Kleurrijke Schrijfcoach Jolanda Pikkaart een schrijfweek waarbij een aantal Kleurrijke Schrijvers aanwezig waren, samen met Jolanda en de uitgever Esther.

Thriller: Verkeerde keuze

Ook Marijke Witman was aanwezig. Zij maakte grote stappen met haar thriller ‘Verkeerde keuze’, die op 10 april 2021 tijdens het kleurrijke boekengala verschijnt. Met Jolanda (en Esther) sprak ze over de opzet van het boek en de dialogen, perspectieven en nog veel meer. Met de groep brainstormden we over de titel en het indrukwekkende verhaal over de tiener Tess. Op de laatste dag las ze haar proloog voor, die alle schrijvers ontroerden en deden verlangen naar doorlezen in haar boek.

Dé kleurrijke schrijvers

Dit zegt Marijke over de periode met de kleurrijke schrijvers (vanaf januari 2020):

Mijn eerste stap heb ik een tijdje geleden al gezet door met jou, de kleurrijke schrijfcoach, te gaan samenwerken. En wat voor samenwerking. Met jouw feedback help je me steeds weer om mijn tekst beter te maken. 

Nu zitten we met De kleurrijke schrijvers een week bij elkaar om aan onze boeken te werken. Gezellig samen, maar vooral met elkaar, schrijven we elke dag om aan het einde van de middag te evalueren onder de bezielende leiding van jou en onze uitgever Esther van der Ham. Heerlijk.

Wat een topweek. Flinke stappen gezet en veel geleerd.  

Persoonlijk verheug ik me erg op de boeken die gaan komen. Het worden allemaal fijne verhalen, ook over ingewikkelde onderwerpen.

Esther van der Ham, uitgever bij Droomvallei uitgeverij

De kleurrijke schrijvers droomvallei uitgeverij
Voorlezen aan de schrijfcollega’s tijdens de schrijfweek

2 reacties op “De thriller van Marijke Witman”

  1. Pingback: Boek loslaten is lastig - De kleurrijke schrijvers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.