Marieke Simons

Never kill my darLING

Marieke Simons is één van de kleurrijke schrijvers. Haar boek komt in april 2021 uit bij Droomvallei Uitgeverij.

Je eerste verliefdheid. Dat kriebelende gevoel in je buik, niet wetende of de ander het ook voelt. De opbouwende spanning tot een onhoudbaar iets en dan de bevestiging – hopelijk, in de ideale wereld. Dat is de reden waarom ik schrijf.

Als schrijver word je – althans ik wel – steeds opnieuw verliefd op je personages. Sommigen weten al vrij snel een speciaal plekje te veroveren in mijn hart. Gebaseerd op mijn fantasieën of op werkelijke personen doet er vaak niet eens toe. Ze zijn dag en nacht bij me tijdens het schrijfproces, sommigen maanden of jaren. En dan zijn er die uitzonderingen die een speciaal plekje weten te veroveren en voor altijd bij je blijven. Precies die personages waarvan je hoopt dat de lezer er net zo verliefd op wordt als jij.

Voor mij waren dat mijn allereerste personages die onderdeel werden van een groter verhaal in mijn hoofd: Aisling, Thomas en Matthew. Deze drie zaten vanaf geheim akkoord al in mijn hart  en lieten mij niet los, zelfs niet toen het boek in de winkel lag en de recensies binnen stroomden. Daar moest ik wat mee.

And so the story continues… En wat een heerlijk verhaal is er wederom uitgekomen.

Alleen komt ook voor deze auteur aan alles een einde en is het nu tijd om deze twee echt los te laten en ook dit geweldige verhaal met jullie te delen.

Niet getreurd, er woont alweer iemand nieuws in mijn hoofd, maar dat is een ander verhaal voor later, zeg 2022. 

Marieke Simons

www.mljsimons.nl
www.facebook.com/mljsimons/
www.instagram.com/mljsimons/?hl=nl

2 reacties op “Never kill my darLING”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.