Reizen met je pen

Reizen met je pen

Daar zit je dan. Thuis, of in ieder geval in Nederland. Het is geen wereldprobleem, ziek worden of je baan verliezen is veel erger, maar reizen en vakantie zorgen wel voor meer schrijfinspiratie. Alleen je vlucht is geannuleerd en of je volgend jaar wel kan reizen is maar de vraag. Wat nu? 

Reizen met je pen

Gelukkig heb je nog je pen en papier.  Schrijven is reizen in alle vrijheid, zonder grenzen of beperkingen. Je kunt naar elk land, code rood of niet en zelfs de ruimte in of naar plekken die niemand kent. Dus kocht ik een prachtig notitieboek en een pen en ging op reis… 

Reizen is lastig

Toch zag ik Afrika met woeste bomen, olifanten en beren. Vreemde vogels aan een terracotta horizon. Een doodstille nacht met een zwarte hemel en flonkerende sterren.

Reizen is lastig

Toch speelde ik met een woeste zee. Was even in een oorlog van toen en liep door een bijzonder natuurgebied.

Reizen is lastig

Toch schreef ik aan een dressoir over vreemde culturen en mysterieuze regels, was ik even op Mars en reisde ik naar de toekomst.

Ga je mee op reis?

Ik nam mijn schrijfboekje en pen mee en vertrok. Ga jij mee?

Wil jij ook reizen met pen? Schrijf je dan in voor mijn gratis schrijfinspiratieboek en zet je fantasie in bij je tochten.

Waar reis jij heen? Deel het onder mijn blog.

1 reactie op “Reizen met je pen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.