Komt mijn boek er wel?

‘Hoe gaat het met je boek?’

Het is een vraag die me op dit moment regelmatig gesteld wordt. Het is fijn dat er zoveel belangstelling voor is. Het helpt me om, ondanks de tegenslagen, toch door te zetten.

Ellyschrijft.nl

Vertraging

Mijn boek “Alles onder controle,” heeft behoorlijk wat vertraging opgelopen. De deadline is inmiddels meerdere keren opgeschoven, al blijkt dit achteraf toch niet zo’n ramp te zijn. Sterker nog, als alles meezit valt de boekpresentatie vlak voor ‘De dag van de geestelijke gezondheidszorg’, wat natuurlijk perfect bij het thema past.

Met mijn boek op het podium

Dé kleurrijke schrijvers, een groep waar ik sinds een paar dagen ook aan mag deelnemen, organiseren op 9 oktober 2021 een boekengala. Verschillende auteurs mogen dan hun boek presenteren. En, zoals het er nu voor staat, kan ook ik mijn boek dan vasthouden, op het podium gaan staan, het eindresultaat laten zien.

De eigenaresse van uitgeverij De droomvallei heb ik afgelopen week gesproken, net als de redactrice die mijn manuscript gaat redigeren. In januari gaat het échte werk beginnen. De redacteur gaat de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’ zetten en ondertussen mag ik gaan nadenken over een cover.

Mijn creatieve brein maakt nu al overuren, want hoe zal mijn boek eruit gaan zien? Moet er een afbeelding op komen van een persoon of omgeving? Of zal het een effen kleur worden met alleen de titel? Wat heb ik nodig om mijn toekomstige lezers in één oogopslag te laten zien waar het verhaal over gaat? En hoe zorg ik ervoor dat de voorkant opvalt tussen al die andere boeken?

Denk jij mee?

Denk jij met me mee? Alle tips zijn uiteraard welkom. Ik lees ze graag hieronder.

Elly Vos auteur “Alles onder controle”.

1 reactie op “Komt mijn boek er wel?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.