Vrouwenthriller Verkeerde keuzes Marijke Witman

Het nieuwe jaar is begonnen, en hoe!

Het is de nacht van zaterdag op zondag en weer houdt een idee voor mijn nieuwe boek me uit de slaap. Dit is alweer de tweede keer dus heb ik het zondag maar opgeschreven en zie daar; de proloog is geboren. Het eerste stuk voor mijn nieuwe boek staat op papier. Nog hier en daar bijwerken maar de kern staat. Het is twee januari. 

Compleet verrast

Maandag drie januari werd ik door mijn schrijfcoach Jolanda Pikkaart in een bericht van De Kleurrijke Schrijvers genoemd. Er kon gestemd worden want ik stond in de lijst. Geen idee wat voor lijst tot ik het linkje open klikte. 

Ik kon mijn ogen niet geloven. Sta ik daar onder andere tussen Loes den Hollander en Linda van Rijn in de lijst van de Beste Vrouwenthriller van 2021. Wat een ongelofelijke verrassing.  Met mijn eerste thriller, niet te bevatten. De rest van de avond heb ik rond lopen stuiteren. Slapen lukte natuurlijk ook niet, de halve nacht heb ik wakker gelegen maar blij, gelukkig en ontroerd vat mijn gevoel wel een beetje samen. 

Vrouwenthriller

Dankbaar. dat is wat ik nu ben. Voor de manier waarop mijn boek ontvangen is en voor de mooie recensies die ik mocht ontvangen. Genoten heb ik van de geweldige reacties op mijn nominatie. Vorige keer zei ik nog dat mijn glas altijd halfvol is maar deze keer stroomt hij over. Laat maar komen dat  jaar, het kan voor mij al niet meer kapot. 

Ps. Stem jij ook op mijn boek? Heb je mijn boek nog niet gelezen? Bestel hem dan vandaag nog bij mijn uitgever.

Marijke witman vrouwenthriller verkeerde keuzes

Marijke Witman – auteur ‘Verkeerde keuzes’.

12 reacties op “Het nieuwe jaar is begonnen, en hoe!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.