Het is (bijna) zover!

Eindelijk, eindelijk is het zover:
Op 1 juli 2022, een half jaar na de eerste proefdruk, krijg ik mijn boek week 31 in handen. En niet een, maar een hele stapel om te verkopen en te geven aan mensen die er al een gekocht hebben. En oplettende lezers van deze blog weten wat dat betekent…

Stap 1: Baarn
Dat feestelijk gebeuren heeft plaats in Baarn, dat ligt mooi het midden van het land, een prachtige gelegenheid dus om vandaar naar elders in het land te reizen en zoals beloofd gesigneerde exemplaren uit te reiken aan de vroege bestellers!  
Stap 2: Amersfoort
Even voor 14.00 reis ik door naar Amersfoort, om daar tot ca 15.30 koffie te doen met de eerste vroege besteller.
Stap 3: Gouda
Vanaf Amersfoort Centraal is het een hanestap naar Gouda (met de NS dan) dus daar schuif ik tegen half vijf mijn benen onder tafel bij een andere lezer.
Stap 3: IJmuiden
Vanuit de kaasstad reis ik  even door half zes naar mijn slaapplek in IJmuiden, waar ik de volgende middag vanaf 14.30 nog meer lezers ga ontmoeten, boeken uitdelen, verkopen en signeren.  Uiteraard alles onder het genot van de nodige versnaperingen, liefde voor een boek gaat ook door de maag.

LAST BUT NOT LEAST; TEXEL!
Natuurlijk vergeet ik mijn eigen woonplaats niet! Daar geef ik maandag 4 juli vanaf 15.00 een klein feestje op het Turfveld hopelijk buiten op het terras. Kom gezellig langs en geniet met mij van het bos, de koffie en een nieuw boek!

Dus, waarde lezer, mocht u dit zien en bedenken; ‘Hé, had ik nou dat boek maar besteld, ik woon ook in/vlakbij  Baarn/ Amersfoort/ Gouda/IJmuiden, het lijkt me vet tof om het direct van en gesigneerd door de schrijver in handen te krijgen!’ Stuur mij dan een bericht, dan geef ik een adres door waar we afspreken. (Of bestel alsnog Week 31 direct bij mij, dan stuur ik het op.)
U kunt natuurlijk ook zelf uitrekenen in welke trein ik zit en mij daar opzoeken, ik zit achter de deur met de fiets. 😊 U kunt bij mij pinnen, of ik stuur een tikkie.
Niks voor u al die poppenkast? U kunt het boek natuurlijk ook gewoon bij Uitgeverij Droomvallei bestellen, of bij de lokale boekhandel.

blauw boek week 31 in winkelwagen

4 reacties op “Het is (bijna) zover!”

  1. Pingback: Het is (bijna) zover! | NishTexel

  2. Ik was erbij in Baarn (heel gezellig) en ik kon je boek meteen meenemen. Inmiddels ben ik aan het lezen geslagen en al heel ver gevorderd. Ik ben ontzettend nieuwsgierig hoe het afloopt, maar wil het ook nog even uitstellen omdat het boek dan helemaal uit is (en dat wil ik niet)!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.